Kampanjen varer til 31.12.2023

Er du interessert i Renault Kangoo?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

Be om tilbud

Eller ring oss på 33 48 29 50

Årets beste varebiltilbud?

Topputstyrt Kangoo med "Open Sesame by Renault"
Leasing fra kun kr 2 995,- ekskl. mva per mnd!

be om prøvekjøring

Leasingkampanje

Her ser du et eksempel på hva leasingen vil koste deg hver måned. Som du ser påvirker blant annet innskudd, leasingperiode og din årlige kjørelengde prisen. Ved å be om et tilbud, gir vi deg en nøyaktig månedspris basert på dine behov.

Innskudd

Kr 0,-

Ber du om tilbud kan du velge nøyaktig hvor mye du vil betale i innskudd.

Leasingperiode

3 år

Ønsker du en kortere eller lengre periode? Be oss om et tilbud.

Årlig kjørelengde

15 000 km

Ønsker du en annen kjørelengde? Be oss om et tilbud.

Månedspris

Kr 2 995,-Inkludert: Open Sesame by Renault, vinterhjul, tilhengerfeste, dørhåndtak i karosserifarge, automatisk klimaanlegg, ryggekamera, automatisk nedblendbart innvendig speil, handsfree nøkkelkort

Be oss om tilbud og få en nøyaktig månedspris basert på dine ønsker og behov. Vi skreddersyr en leasingavtale som passer for deg.
BE OM TILBUD

Nye Renault Kangoo

Årets internasjonale varebil 2022


Kangoo Årets Varebil

Den nye Renault Kangoo varebil ble i 2022 vinner av årets "International Van of the Year 2022". Juryen bak kåringen består av 24 europeiske varebiljournalister.

Les mer om kåringen
Kangoo Open Sesame

Open Sesame by Renault

Trenger du en fleksibel bil med plass til mye i arbeidsdagen? Da er nye Renault Kangoo varebil løsningen for deg. Med den nye funksjonen "Open Sesame by Renault" (uten B-stolpe) kan den tilpasses etter dine daglige behov. Bilen tilbyr blant annet muligheten til å velge mellom en fast eller svingbar/justerbar mellomvegg, lastevolum på 3,3 – 3,9 m3 og en lastelengde på opptil 3,05 m. Her får du enkelt plass til alt utstyr du trenger i lasterommet.

Kangoo Redesignet Front

Redesignet front

Kangoo varebil kommer nå med en redesignet front som klart skiller seg ut ved første øyekast. Blant annet gjennom en understreket krumlinje mellom radiatorgrillen og støtfangeren.

Kangoo Ergonomisk Dashboard

Ergonomisk dashboard

Interiøret i nye Kangoo er enda mer praktisk enn før. Interiøret er bygget rundt et horisontalt dashbord utstyrt med store oppbevaringsplasser for å gjøre hverdagen din enklere.

Kangoo Easy Link

Multimediesystemet Easy Link

For en moderne og personlig kjøreopplevelse kan du enkelt koble til smarttelefonen din. Med multimediesystemet EASY LINK får du enkelt tilgang til alle dine apper og tilkoblede tjenester på 8-tommers skjermen i midtkonsollen. Multimediesystemet fungerer godt med både Android Auto og Apple CarPlay.

Kangoo Førerassistensystemer

11 førerassistentsystemer

Uansett om du farter rundt i byen eller skal på en lengre tur så er du trygg i nye Renault Kangoo varebil. Varebilen kommer med et aktivt nødbremsesystem og med kjørefeltassistanse. Via det digitale bakspeilet kan du enkelt holde øye med alt som skjer bak bilen, og med et moderne førerassistentsystem kan du føle deg helt trygg bak rattet.

 •  
 • Totallengde
 • Total lastelengde
 • Høyde
 • Høyde i lasterom
 • Lastevolum (m3)
 • Maks lastevekt
 • L1*
 • 4486 mm
 • 3053 mm
 • 1864 mm
 • 1215 mm
 • 3,9 m3
 • 422 kg

*Oppgitte mål for L1 Open Sesame med nedfelt passasjersete og hengslet gittervegg. Se prisliste for fullstendig oversikt.

Vil du vite mer om 

Nye Kangoo?

Er du interessert i Renault Kangoo?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

Be om tilbud

Eller ring oss på 33 48 29 50

Bilde av Anders Grønbech Moster

Har du spørsmål om kampanjen?

Ring meg gjerne direkte på +47 45801726 eller send meg en e-post på Anders@oyans-bil.no.

Anders Grønbech Moster
Salgsleder

Åpningstider

Adresse og kart

Øyans Bil AS
Bekkeveien 4, 3236 SANDEFJORD

Om oss

Øyans Bil Sandefjord AS er autorisert forhandler og merkeverksted i Sandefjord for Mitsubishi, Renault og Hongqi. I tillegg har vi et variert utvalg av bruktbiler. Øyans Bil er en familiebedrift som ble stiftet i 1972. Vi har vår base i Bekkeveien 4 i Sandefjord.

Vi har de nyeste nybil-modellene utstilt i vår butikk, samt demobiler for prøvekjøring. Våre selgere kan våre biler og hjelper deg mer enn gjerne til å finne riktig bil for deg. Vi kan hjelpe deg gjennom hele kjøpsprosessen og kan ordne med gunstig lån/leasing og forsikring.

Vi har i dag vårt eget merkeverksted for våre bilmerker i tillegg til at vi utfører jobber på de fleste andre merker. Vi tilbyr alt fra service og EU-kontroll til skadereparasjon og glasskader. Har du et problem med bilen din så kan vi hjelpe deg. For oss er det viktig å yte den beste oppfølgingen og servicen til våre kunder. Du skal være fornøyd når du drar fra oss.

Velkommen til oss for en hyggelig bilprat!

Nyhet! Book time på nett

Se ledige dager og velg enkelt dagen som passer deg best.

Bestill time nå