Kampanjen varer til 30.6.2024

Er du interessert i Renault Express?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig

Be om tilbud

Eller ring oss på 33 48 29 50

Renault Express 95 hk

Leasing fra kun kr 2 995,- ekskl. mva per mnd og kr 0,- i forskudd!
Inkl. bl.a. vinterhjul, tilhengerfeste og Komfortpakke.

BE OM PRØVEKJØRING

Er du på utkikk etter en ny varebil? Med Renault Express får du utnyttet plassen godt med smarte løsninger! Du får enkelt plass til alt du trenger med blant annet et lastevolum på 3,3 m³ og en lastelengde på 1,91 m.

Express sidevinkel

Leasingkampanje

Her ser du et eksempel på hva leasingen vil koste deg hver måned. Som du ser påvirker blant annet forskuddsleie, leasingperiode og din årlige kjørelengde prisen. Ved å be om et tilbud, gir vi deg en nøyaktig månedspris basert på dine behov.

Forskuddsleie

Kr 0,-

Ønsker du en annen forskuddsleie? Spør oss om et tilbud!

Leasingperiode

3 år

Ønsker du en annen leasingperiode? Spør oss om et tilbud!

Årlig kjørelengde

10 000 km

Ønsker du en annen kjørelengde? Spør oss om et tilbud!

Månedspris

Kr 2 995,-Inkludert: Vinterhjul, tilhengerfeste, komfortpakke, 180° bakdører med vindu, vindusvisker og varme, tåkelys.

Be om tilbud og få en nøyaktig månedspris basert på dine ønsker og behov. Du kan f.eks. betale akkurat det du ønsker i forskuddsleie.
BE OM TILBUD
Lasting

Lasting, lossing og lasting igjen. Er det hverdagen din? Med asymmetriske bakdører med 180° åpningsvinkel, 3.3 m3 lastevolum og lastelengde på hele 1.91 m (biler med hel skillevegg) utnyttes lengden til Renault Express varebil optimalt. Sideskyvedøren er hele 716 mm bred, noe som gjør det enkelt å laste ut og inn. Med Renault Express varebil får du jobben gjort.

Hele 716 mm bred skyvedør

1,91 m lastelengde

Inntil 47 l
lagringsplass

Easy Link

Easy Link

Easy Link multimediasystem gir deg muligheten til å speile smarttelefonen. Du kan bruke navigasjonsappen på telefonen, sende meldinger eller ringe direkte fra bilens 8-tommers skjerm. I tillegg kan du enkelt lade mobiltelefonen trådløst under kjøring med induksjonsladeren.

Praktisk

Praktiske løsninger

Er du først og fremst ute etter en effektiv løsning i hverdagen? Renault Express varebil har mye nyttig og praktisk utstyr. Innvendig får dashbordets rene linjer førerhuset til å virke enda større. De mange oppbevaringsrommene (inntil 47 liter) gjør det lett å utnytte plassen fullt ut.

Nøkkeldimensjoner

(1) Med langsgående takbøyler. (2) Med antenne. (3) Bakkeklaring uten last. (4) Bredde på døråpning på siden. (5) Lastelengde med åpen skillevegg og nedfelt passasjersete. (6) Lastelengde bak hel skillevegg. (7) Målt 700 mm fra lastekanten. (8) Målt 100 mm fra lastekanten. Målene er angitt i mm.

Vil du vite mer om 

Express?

Er du interessert i Renault Express?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig

Be om tilbud

Eller ring oss på 33 48 29 50

Bilde av Anders Grønbech Moster

Har du spørsmål om kampanjen?

Ring meg gjerne direkte på +47 45801726 eller send meg en e-post på Anders@oyans-bil.no.

Anders Grønbech Moster
Salgsleder

Åpningstider

Adresse og kart

Øyans Bil AS
Bekkeveien 4, 3236 SANDEFJORD

Om oss

Øyans Bil Sandefjord AS er autorisert forhandler og merkeverksted i Sandefjord for Mitsubishi, Renault og Hongqi. I tillegg har vi et variert utvalg av bruktbiler. Øyans Bil er en familiebedrift som ble stiftet i 1972. Vi har vår base i Bekkeveien 4 i Sandefjord.

Vi har de nyeste nybil-modellene utstilt i vår butikk, samt demobiler for prøvekjøring. Våre selgere kan våre biler og hjelper deg mer enn gjerne til å finne riktig bil for deg. Vi kan hjelpe deg gjennom hele kjøpsprosessen og kan ordne med gunstig lån/leasing og forsikring.

Vi har i dag vårt eget merkeverksted for våre bilmerker i tillegg til at vi utfører jobber på de fleste andre merker. Vi tilbyr alt fra service og EU-kontroll til skadereparasjon og glasskader. Har du et problem med bilen din så kan vi hjelpe deg. For oss er det viktig å yte den beste oppfølgingen og servicen til våre kunder. Du skal være fornøyd når du drar fra oss.

Velkommen til oss for en hyggelig bilprat!

Nyhet! Book time på nett

Se ledige dager og velg enkelt dagen som passer deg best.

Bestill time nå